Laatste volle en hele warme dag CampfireSafaris - Reisverslag uit Hoedspruit, Zuid-Afrika van Nicole Schuurmans - WaarBenJij.nu Laatste volle en hele warme dag CampfireSafaris - Reisverslag uit Hoedspruit, Zuid-Afrika van Nicole Schuurmans - WaarBenJij.nu

Laatste volle en hele warme dag CampfireSafaris

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg Nicole

08 Oktober 2009 | Zuid-Afrika, Hoedspruit

Vandaag was een warme.... nee een hete dag. Het was maarliefst heter dan 40 graden. Pffff, zelfs de wind was heet. Verkoeling ging er niet af hoor. En mijn bikini... die zat al onder in mijn tas, dus ook zwemmen zat er vandaag niet in. Wel heb ik lekker pootje gebaad en ben ik nat gespetterd door alle anderen die waren zwemmen.

Vanmorgen heb ik de laatste spullen in mijn tas gedaan en ben nu klaar om terug te vliegen naar Johannesburg.

Mijn stage is enorm snel gegaan. Nou ja stage, het voelde meer als een vakantie. Ik zal met veel plezier terug denken aan mijn tijd bij Campfire Safaris, en ik zal ongetwijfeld nog een keer terug gaan.

Morgen om 12.25 uur vertrekt ons vliegtuig naar Johannesburg en kan de rondreis beginnen!

Suegnette, Laetitia, Adele, B en Bass; Baie Dankie!