Het resultaat is binnen - Reisverslag uit Hoedspruit, Zuid-Afrika van Nicole Schuurmans - WaarBenJij.nu Het resultaat is binnen - Reisverslag uit Hoedspruit, Zuid-Afrika van Nicole Schuurmans - WaarBenJij.nu

Het resultaat is binnen

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg Nicole

09 Oktober 2009 | Zuid-Afrika, Hoedspruit

Vanmorgen een smsje van Danielle gekregen dat ze me niet op het vliegveld kunnen halen, want het hotel besteed het ophalen en wegbrengen uit aan een bedrijf van het vliegveld. Echt vervelend, niet alleen voor mij, maar vooral ook voor Esther want die moet ik nu op het vliegveld achter laten terwijl ze nog drie uur moet wachten. Maar goed, dat zal allemaal wel goed komen.

Ook hebben we net de beoordeling van ons onderzoek gekregen. Alles was excellent en het eindresultaat was:
9/10!!!!

Ook hebben we nog een certificaat gekregen, wel leuk hoor. Nou nu is het tijd om me klaar te maken om naar het vliegveld te gaan.

• 09 Oktober 2009 - 08:30

Het Thuisfront:

He he eindelijk de beoordeling binnen. Een geweldige uitslag. Extra reden om de bloemetjes buiten te zetten met jullie vakantie. netjes papa mama renate

• 09 Oktober 2009 - 10:26

Leny:

Hoi Nicole
    Ik weet niet of dit nog leest voor de rondreis
    Maar geweldig zeg een 9/10
    Kan niet beter Proficiat en veel plezier
    Gr van Leny en de rest van de woensdagavond en dinsdagavond groep

• 09 Oktober 2009 - 13:56

Fred En Riekie:

proficiat met het behaalde resultaat, wij vinden dat je mede door wat wij er van meegekregen hebben, het dubbel en dwars verdiebd hebt.
    Nu nog een hele fijne vakantie.
    Groeten

Riekie en Fred

• 09 Oktober 2009 - 16:09

De Rodamannetjes:

van harte gefeliciteerd met deze beoordeling. Geniet nog maar even lekker van de komende paar weken

Eric & Patrick

• 09 Oktober 2009 - 18:30

Joke:

Gefeliciteerd met jullie resultaat. Super gedaan meiden!
    En wat lief dat je je zorgen maakt om Esther!

• 12 Oktober 2009 - 07:58

Esther:

Hey Nic!
    Ik weet niet of je dit tijdens je reis nog zal lezen, maar ik ben goed en veilig aangekomen in Kaapstad! Het is hier wel koud zeg, maar 20 graden overdag...;)
    Nou ja, jullie allemaal een hele fijne reis toegewenst, geniet ervan!!
    Bedankt voor de leuke weken die we bij Campfire hebben gehad!

• 12 Oktober 2009 - 18:53

Antoon En Annie:

dag nicole goed gedaan we zien jullie weer als je weer thuis bent nog veel plezier groetjes aan de rest antoon en annie

• 13 Oktober 2009 - 14:11

Thea:

Hee Nicole en Esther gefeliciteerd met de prachtige beoordeling wij zijn net terug van een korte vacantie en had even de gelegenheid om nog eens te kijken of je nog wat had geschreven .Geweldig geniet van de laatste weken van elkaar groetjes vanuit Balkum