Van Oudtshoorn naar Cape Town - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Nicole Schuurmans - WaarBenJij.nu Van Oudtshoorn naar Cape Town - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Nicole Schuurmans - WaarBenJij.nu

Van Oudtshoorn naar Cape Town

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg Nicole

24 Oktober 2009 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Vanmorgen om 8.00 uur zijn we bij de camping vertrokken richting Cape Town, we volgden vandaag een groot deel van 'Route 62'.

Om 8.30 uur reden we door het dorpje Calitz, en rond 8.35 uur kwamen we op de 'Route 62'. Rond 9.20 uur hadden we een kleine stop in het dorpje Ladismith. Daar hebben we even snel kunnen winkelen. We hebben alleen niets gekocht, want alles was hier behoorlijk duur.

Rond 10.30 uur kwamen we door Barrydale, ook weer een klein dorpje. Gevolgd door Montagu rond 11.00 uur. Zo'n 40 minuten later om 11.40 uur reden we door Robertson en uiteindelijk kwamen we om 14.45 uur in Kaapstad/Cape Town aan. We werden daar afgezet bij Saasveld Lodge. Dit was ons eindpunt van de rondreis. Hier namen wij afscheid van de rest en hebben we de adressenlijst van Intrepid gekopieerd. Daniëlle gaat deze uittypen en aan iedereen doorsturen. Zo kunnen we in contact blijven met elkaar.

Nadat wij al onze spullen in onze kamer hadden neergezet en alles een beetje uitgezocht hadden zijn we weer naar buiten gegaan. We zijn op zoek geweest naar een bank, vervolgens hebben we bij een internetcafe geprobeerd om in te checken, maar hiervoor waren we wat te vroeg. Morgen ochtend proberen we het nog een keer. We hebben wat drinken gehaald voor vanavond en zijn vervolgens terug gegaan naar de lodge. Daar hebben we alles neergezet en zijn weer op zoek gegaan naar een restaurant. Uiteinelijk kwamen we bij de pizzeria langs onze lodge terecht, waar we heerlijk hebben gegeten. We moeten ook daar morgen nog even langs, we hebben zo leuk met de eigenaar gepraat en afgesproken om morgen even langs te komen. Ook zei hij dat we de volgende keer als we in Zuid Afrika komen in Kaapstad moeten beginnen.

Daarna zijn we naar de lodge terug gegaan en zijn we gaan slapen.
Morgen willen we de tafelberg gaan bezoeken als dat mogelijk is.