Vierde en laatste dag van de weekendsafari
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg Nicole
07 September 2009 | Zuid-Afrika, Hoedspruit
Terug bij de pub zagen we bij het water wat bavianen rondlopen. Ook liepen er Kudu’s en wat later ook een Nyala. In totaal hebben we dit weekeinde 26 verschillende zoogdieren gezien, ruim 16 uur gewandeld en heel wat meters afgelegd. Rond 13.00 uur werden we bij de pub opgehaald door Adele. We gingen naar de winkel om de wekelijkse boodschappen te doen. Terug bij Campfire Safaris hadden we een meeting met Laetitia. We moeten interviewvragen bedenken voor morgen en overmorgen. We gaan namelijk naar een buffelfokkerij en een neushoorn project. We blijven hier een nacht overnachten en zullen hier dus vragen moeten stellen over dierziekten. We vertrekken morgen ochtend rond 7.00 uur, dus moeten we weer vroeg uit de veren.
08 September 2009 - 08:43
Je Schatje:
dat is dan een heel leuk weekend geweest heel veel gezien en gedaan.
veel plezier bij die bufel en de neushoorn.xxx jou mannetje
08 September 2009 - 08:55
Thea:
Zo even je spannende verhalen gelezen .Tis wel heftig geloof . ik zo vroeg uit veren en dan soms slecht slapen !
Je zou denken van al die indrukken hoor je niets meer en val je zo in slaap .Maar het is geweldig wat jullie meemaken daar .groetjes vanuit Balkum -
08 September 2009 - 10:58
Het Thuisfront:
He he zeker wel moe na zo"n indrukwekkend en intensief weekend.
Heb je toch maar weer mooi meegenomen. Blijven de apen goed uit jullie tenten? Je zou zeggen ze zijn slim genoeg om de rits te openen niet dan.
Zijn benieuwd wat je deze twee dagen weer allemaal meemaakt. En wanneer wordt je vraag beantwoord, wanneer zien jullie de big five. Hoe groot is de kans dat jullie die op een dag zien.Nou benieuwd naar je volgende verhaal en groetjes van ons alle. -
08 September 2009 - 15:00
Jeanne En Elly:
Hartstikke leuk Nicole om je verslag te lezen!!
Wij zouden wel even met je willen ruilen qua lokatie.
Succes met je onderzoek vanuit ballekum!! -
09 September 2009 - 12:21
Anja:
Het is heel leuk om elke keer weer een verslag van je te lezen,je maakt er elke keer weer iets leuks van.Geniet van elke dag,blijf leuke verslagen maken zodat wij er ook van kunnen genieten wat jij daar allemaal mee maakt.groetjes van de Opdammetjes -
27 September 2009 - 18:56
Twan:
Kei spannend al die verslagen over je belevenissen. Maar na enkele verslagen gelezen te hebben heb ik eigenlijk al wat vragen. Zoals, hoeveel poten heeft een duizendpoot dan wel. Wat is een Kudu en wat is een Nyala?