Derde dag van de weekendsafari
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg Nicole
06 September 2009 | Zuid-Afrika, Hoedspruit
Net als gisteren hebben we een lange middagpauze gehad. We hadden tijdens deze pauze ook weer net als gister ons ontbijt en onze lunch. Om 15.00 uur zijn we met de auto weggegaan om weer een middagwandeling te maken en van de zonsondergang te genieten. We reden door de droge rivier, ik had het hier niet zo op. De auto waarin we zaten hing namelijk heel ver naar een kant, wat als we nou om zouden vallen? Gelukkig is dit niet gebeurd. Vanaf de heuvel konden we ons kamp zien. We zagen tijdens deze wandeling weer een giraf en een aantal impala’s en buffels.
Na de wandeling zijn we weer een ‘night drive’ wezen maken. We zagen wat zebra’s impala’s, een bushbaby, een groep buffels die op de weg gingen staan en ook zagen we een genet en een civet. Een genet en een civet twee kleine zoogdieren die iets weg hebben van katachtige.
Weer terug bij het kamp rond 19.00 uur waren de bavianen weer in de bomen geklommen en hebben we genoten van een heerlijke barbecue. Of op zijn Zuid Afrikaans, van een braai genoten. We hoorden de leeuwen weer brullen en ook hebben we een hyena gehoord. Ook nu weer jammer, want horen is niet zo leuk als zien. Maar we zijn nog even in Zuid Afrika, dus wie weet…. Morgen is het weer om 5.00 uur dag.