Een vrije dag
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg Nicole
19 Oktober 2009 | Zuid-Afrika, Pretoria
We hebben lekkere mosselen gegeten als voorgerecht, en als hoofdgerecht hebben we een lekkere steak gegeten. Mmmm, lekker hoor. En het eten in een restaurant kost in Afrika ook bijna niets. Je kan daar met vier man gaan eten voor het bedrag wat je in Nederland per persoon al kwijt bent als je in een beetje een gemiddeld restaurant gaat eten. Na het eten hebben we van het uitzicht nog wat foto's gemaakt.
Na de lunch zijn we weer terug gelopen maar hebben we op het strand nog wat leuke foto's gemaakt. Daarna zijn we naar de backpackers gegaan en heeft Michiel mee gevolleybalt. Ik heb gekeken hoe het spel verliep. Het was een gezellig groepje bij elkaar, maar volleyballen, dat was wat moeilijk voor ze. Maar goed, de lol is het belangrijkste.
Daarna zijn we terug gelopen naar ons huisje en hebben we nog wat gedronken in het restaurantje van Buccaneers en vervolgens zijn we weer naar ons huisje gegaan voor het diner.
Morgen weer redelijk vroeg dag, dus niet al te laat naar bedje toe gegaan.