Rustige dag...
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg Nicole
10 September 2009 | Zuid-Afrika, Hoedspruit
We hebben aan ons verslag gewerkt. We hebben nu alle ziektes duidelijk beschreven. We hebben alle foto's erbij geplakt en zijn bezig met de recente uitbraken van de ziektes. Hier moeten we in het weekend nog meer van zoeken.
Morgen gaan we naar het Krugerpark, en daarna gaan we uiteten en stappen in Hoedspruit.
12 September 2009 - 19:28
Renate:
hoi nicole
je hebt mooie fotos gestuurd. En ik hoop dat je het nog leuk hebt daar bij al die wilde dieren. wel zielig van die zieke olifant, en een mooie foto van de leeuwen.
Zet nog maar leuke dieren op de foto, en natuurlijk op tijd wegrennen als de dieren aanvallen. Dus kijk goed uit.
groetjes van je kleinste zusje -
14 September 2009 - 15:43
Jack Peters:
ja nicole je hebt groot gelijk beetje geld uitgeven om een berg te mogen aflopen een zwemmen in een meer
nee das een beetje te gek doe maar als je thuis bent dan loop je maar op e neer in de drunense duinen
groetjes jack -
15 September 2009 - 10:42
Leo:
he vrouwk edas idd erg duur, maar ja zo'n trip kost toch al henden vol met geld. Maar geniet er lekker van je kunt weer uitrusten als je in Nederland terug bent haha.
groetjes Leo