Swadini Holiday Resort - Reisverslag uit Hoedspruit, Zuid-Afrika van Nicole Schuurmans - WaarBenJij.nu Swadini Holiday Resort - Reisverslag uit Hoedspruit, Zuid-Afrika van Nicole Schuurmans - WaarBenJij.nu

Swadini Holiday Resort

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg Nicole

13 September 2009 | Zuid-Afrika, Hoedspruit

Vanmorgen rond 9.30 uur zijn we bij Campfire Safaris aangereden naar het zwemparadijs. Hier aan gekomen om ongveer 10.00 uur, legden we onze handdoeken op de weide. Samen met Esther ben ik naar het winkeltje gelopen, hier zouden ze bikini's verkopen. En jawel hoor, heb er een gevonden! KNALROZE!!!! Met bloemetjes. Dan kunnen ze me tenminste altijd vinden. We hebben de hele dag bij het zwembad gelegen en ook hebben we er in gezwommen. BRRRR wat koud was dat zeg! We waren wel opgefrist na een duik. Alleen je grote teen in het water houden veroorzaakte al kippenvel.

Maar goed, na een lekkere afkoelende dag zijn we weer helemaal paraat om weer verder te gaan met ons onderzoek.

Onderweg naar huis zagen we nog twee neushoorns, een mama met een baby.

's Avonds zat er ook nog een gigagrote spin (met zeven poten) boven mijn bed. Echt geen pretje... Maar die hebben we gelukkig verwijderd, nu kan ik straks tenminste gewoon slapen.

• 14 September 2009 - 11:35

Geusje:

hey nicole,

je maakt het wel mee allemaal met die enge dieren boven je bed,nix voor mij.
    Wat een mooi uitzicht zeg bij dat zwembad,hoeveel graden is het daar nu?hier word het al echt fris s;avonds hoor.nou de groetjes en tot het volgende reisverslag.

• 14 September 2009 - 15:57

Jack:

nou had je weer mazzeldat ze daar bikini,s verkochten maar dan ga je er maar even in en verder met je grote teen
    wel een mooi uitzicht bij t zwembad prachtig

maar dan kom je thuis heb je al weken grote en kleine ,enge dieren gezien en niet bang
    wil je het bed in zit er een klein spinnetje
    en hup STAAN ZE OP DE STOEL hahahahah
    groetjes van jack
    ik geniet van je verslagen hoor en mooie foto,s

doei doei

• 14 September 2009 - 20:01

Je Schatje:

jammer dat het water zo koud was. maar je heb een leuke dag gehad zijn je net. spreek je snel weer hele dikke vette kus jou mannetje

• 15 September 2009 - 07:21

Thea:

OOOOOOOOOOOOOOo wat erg brrrrrrrrrrr een spin heb het er ook echt niet op .Maar ja ik denk dat je overal aan gaat wennen daar.Geniet nog steeds van je duidelijke verslagen,Gr vanuit BALKUM

• 15 September 2009 - 14:16

Het Thuisfront:

Hoi Nicole

Als je de verhalen van esther leest krijg je soms wel wat meer informatie. Maar dat geeft niet blijft het ook interresant om die bij te houden. Ik kan je gedachten bij de spin wel raden maar degene die nu een grote mond hebben zijn meestal ook niet zo wild op zo'n beestjes. Hoop nog veel spannende verhalen te krijgen. Veel succes met je verslagen. groetjes van thuis

• 15 September 2009 - 20:00

Denise:

Heej Nicole,

Hoe is het met jou? En hoe is het in het verre Afrika:D..

Zo te lezen heb je het goed na je zin daar..

Had Michiel van de week aan de telefoon en die vertelde dus dat je een wie wat waar had dus ben even gaan kijken, en wilde natuurlijk even een berichtje achter laten haha.

Je foto's zijn echt heel gaaf..

Ik hou zo een beetje je site in de gate en spreek je snel weer een Nederland..

Kusjes Denise en de groetjes van me ouders..

• 16 September 2009 - 07:13

Fred En Riekie:

Hoi Nicole

we hebben van Jack je site doorgekregen en ik zit nu al de hele ochtend te lezen samen met een kwaaie hond want die wil graag naar buiten maar het was allemaal zo boeiend dat ik niet kon stoppen.Wat een avonturen maak je daar mee en wat beschrijf je ze allemaal mooi.Nou geniet er nog maar van en we houden je pagina in de gaten

groetjes Fred en Riekie