Voorbereidend shoppen - Reisverslag uit Berlicum, Nederland van Nicole Schuurmans - WaarBenJij.nu Voorbereidend shoppen - Reisverslag uit Berlicum, Nederland van Nicole Schuurmans - WaarBenJij.nu

Voorbereidend shoppen

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg Nicole

05 Juni 2009 | Nederland, Berlicum

Vandaag ben ik naar Foto Keetels geweest om informatie te vragen over telelenzen voor mijn digitale spiegel reflex camera, deze zijn erg duur en ze hebben mij geadviseerd om op de hoogste resolutie foto’s te maken zodat ze op de computer erg uitvergroot kunnen worden. Wel heb ik een 2 GB geheugenkaartje voor mijn fototoestel gehaald, deze had ik toch nodig en nu was ik daar en bracht hem meteen mee.
’s Middags ben ik samen met mama naar de ANWB in ’s-Hertogenbosch geweest. Hier heb ik een internationaal rijbewijs, een peilkompas, een reisdagboek, een taalgids, een reisgids en vliegsokken gehaald. Daarna ben ik samen met mama nog even naar de Kijkshop geweest, om een zaklamp te kopen.
Ook ben ik vandaag maar eens begonnen met alle kosten die voor Afrika gemaakt zijn/gaan worden een bestandje op te stellen in Excel, hierin kan ik al mijn uitgaven gaan plaatsen, zodat er een handig overzichtje uit komt over de kosten.