Een lange dag...
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg Nicole
03 Oktober 2009 | Zuid-Afrika, Hoedspruit
Uiteindelijk om 10.00 uur zijn Esther, Brass en ik in de bus gestapt. Wij werden in het dorp afgezet om boodschappen te doen. Mijn cola was namelijk verdwenen... de anderen hadden gister in de bus met naar het restaurant rijden malibu en cola uit de koelkast gepakt. En de cola was dus mijn cola... Geen wonder dat ik mijn fles niet kon vinden. Maar goed, gelukkig was er in de winkel nog cola.
We hebben heel wat drinken gekocht, want volgende week zijn we de hele week weg en hebben ook mee voor die dagen ingeslagen. Dat is me wat, 5 liter water in je ene hand en 6 liter frisdrank in je andere hand en dan nog een 20 minuten moeten lopen. Dat voelde ik wel in mijn armpjes...
Om 12.30 uur werden we weer bij Laetitia opgepikt, want de anderen moesten ook nog opgehaald worden. Weer terug bij Campfire Safaris hebben we verder niet veel gedaan. Internet lag er uit en was met geen mogelijkheid weer aan de praat te krijgen. Nu doet hij het gelukkig weer! Wat ik vandaag voornamelijk heb gedaan, was op de toren zitten en lekker vooruit staren de bush in... Dan kruipt de tijd echt voorbij.
Morgen hopelijk een leukere dag, dan gaan we paintballen en waarschijnlijk lekker vol met blauwe plekken komen...
03 Oktober 2009 - 20:03
Het Thuisfront:
Waar staan de letters FGASA voor. Waarvan moesten die examen doen, en moesten jullie daarbij aanwezig zijn? Hebben jullie inmiddels al een punt voor jullie presentatie? Morgen veel plezier met paintballen en denk aan je rug je moet nog een week k(r)amperen he.
groetjes van thuis -
03 Oktober 2009 - 21:39
Fred En Riekie:
Hoi Nicole,
We zijn net terug van Giel en Karin en hebben daar lekker gegeten.Michiel vertelde dat hij jou al 3 dagen niet meer gesproken had dus het word tijd dat hij lekker jouw kant op komt.Veel succes morgen met paintballen en voorzichtig want ze kunnen toch best hard aankomen.
groetjes Fred en Riekie -
04 Oktober 2009 - 11:43
Je Schatje:
hey schatje wat heb je weer een avonduur mee gemaakt gister en vandaag. kijk wel uit met paintballen wil niet hebben als ik je dadelijk vast pak dat ik je pijn doen. kus jou mannetje