Weer een leisureday
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg Nicole
26 September 2009 | Zuid-Afrika, Hoedspruit
Verder hebben we vandaag niet veel gedaan. We hebben wel een 'moord' gezien. We zagen een rock monitor (varaan) in de bush lopen. Bushveld (een american stafford) zag hem ook en begon te blaffen. Even later sprong hij door het hek (ieder gat in het hek is ongeveer 7x15) en beet de rock monitor. Hij doodde hem en we hoorden zijn botten kraken. Auwtsh... Het arme beestje ligt nu nog in de bush, misschien komen er wel predatoren (vleeseters) om hem op te eten. Ik hoop het, want anders gaat hij stinken...
Verder hebben we vanmiddag een rugbywedstrijd op televisie gekeken. Het waren twee Afrikaanse clubs. Hier zijn twee Afrikanen die de FGASA cursus doen en ze kwamen beiden uit de plaats van iedere club. Dat was wel mooi om die twee tegen elkaar in te zien gaan (met woorden dan). Het was een spannende wedstrijd met een eindstand van 30-27.
Het avond eten was ook weer lekker. We hadden nu niet echt een braai. We hebben een soort van steengril/gourmet gedaan op het kampvuur. Was weer lekker. Morgen hebben we alleen een lezing over astronomie en weer & klimaat op de planning staan. Volgende week zondag gaan we waarschijnlijk paintballen, dat wordt blauw worden... Ik zal jullie op de hoogte houden!